Polityka dot. Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO).

  1. Informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest: GRUPA PROFIT PLUS SA z siedzibą przy ul. Świętojańskiej, 81-368 Gdynia, e-mail: biuro@eprofitplus.pl.
  2. Administrator przetwarza dane osobowe w celu:
    1. zawarcie i realizacji umowy (świadczenia usług);
    2. sprzedaży produktów i usług oferowanych przez GRUPĘ PROFIT PLUS SA i podmioty zależne;
    3. prowadzenie działań marketingowych podejmowanych przez  GRUPę PROFIT PLUS SA i podmioty zależne samodzielnie lub we współpracy z innymi podmiotami;
    4. dochodzenie roszczeń;
    5. archiwizacja;
    6. udzielanie odpowiedzi na pisma i wnioski;
    7. prowadzenie działań związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa;
    8. wypełnianie obowiązku prawnego ciążącego na GRUPIE PROFIT PLUS SA i podmiotach zależnych.
  3. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest realizacja umowy.
  4. Dane osobowe przetwarzane będą przez okres trwania umowy, a po jego zakończeniu przez czas wynikający z obowiązujących przepisów prawa lub do czasu przedawnienia roszczeń.
  5. Odbiorcami danych osobowych będą:
    1. podmioty zewnętrzne dostarczające i wspierające systemy teleinformatyczne Administratora, świadczące usługi związane z bieżącą
      działalnością Administratora, w tym w celu umawiania spotkań– na mocy stosownych umów powierzenia przetwarzania danych osobowych oraz przy zapewnieniu stosowania przez ww. podmioty adekwatnych środków technicznych i organizacyjnych zapewniających ochronę danych.
    2. Pani/Pana dane osobowe mogą podlegać profilowaniu.
    3. Każdej osobie, której dane są przetwarzane, w zakresie wynikającym z przepisów prawa, przysługuje prawo dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych.
    4. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Urzędu Ochrony Danych  Osobowych).